Policia e Kosovës shpall konkurs

12:04 | 21 Janar 2023

Policia e Kosovës i shërben të gjithë popullit të Kosovës.

Ky shërbim ofron mundësi të barabarta të punësimit edhe për të gjitha komunitetet pakicë dhe mirëpret aplikacionet nga të gjithë personat e gjinisë mashkullore dhe femërore.

Shfrytëzojeni këtë mundësi për t’i shërbyer vendit dhe komunitetit tuaj ku jetoni. Bëhuni pjesë e Policisë së Kosovës duke aplikuar në konkursin e hapur. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale