Pak prindër kontrollojnë fëmijët kur janë ‘online’

23:57 | 12 Janar 2022

Megjithëse ekzistojnë parametrat e vendosjes së kontrollit prindëror në përdorimin e pajisjeve teknologjike, një gjë e tillë zbatohet në raste të pakta.

Eksperti për siguri kibernetike Blerton Abazi, tha në emisionin “Alibi” në Klan Kosova se ka një një ekspozim enorm të fëmijëve kundrejt rreziqeve që vinë nga bota ‘online’.

Sipas tij, këto probleme janë të shumta dhe vështirë të identifikueshme.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara