Njoftim nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri

12:29 | 14 Mars 2020

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton të gjithë shtetasit e Republikës së Kosovës se për shkak të ngritjes së nivelit të rrezikshmërisë nga Covid-19 në të gjitha vendet, do të ofrojë shërbime vetëm për raste emergjente, në rast fatkeqësive apo të humbjes së dokumenteve.

Më poshtë njoftimi i tyre i plotë:

“Të nderuar bashkatdhetarë, qytetarë dhe shtetas te Republikës së Kosovës në Austri,

Duke respektuar masat e marra ne Austri në parandalimin dhe rrezikun e përhapjes së Corona Virus Covid-19, ju informojmë që Ambasada gjegjësisht shërbimi konsullor në Vjenë do jetë i hapur vetëm për raste emergjente dhe nuk do të mund të ofrojnë shërbime të rregullta konsullore deri më datë 27.03.2020. Për çdo aktualitet do t’ ju mbajmë të informuar!

Në raste emergjente ju lutem të na kontaktoni në:

Tel: +43 6642233409.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara