Google ADS

Nis konferenca e rradhës e Zaev’it të LSDM’se, bomba e rradhes (LIVE)

15:05 | 6 Mars 2015
Arbresh.info

Plotesim:

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev ka shpalosur edhe sot “bombat”, e shtata me radhë në një konferencë për media.

Kësaj radhe Zaev publikoi incizime me dëshmi se si Gruevski dhe bashkëpunëtorët kanë shfrytëzuar postin për të keqpërdorur procesin zgjedhor, me vjedhjen e zgjedhjeve.

Zaev sot zbulon biseda mes ministres së brendshme Gordana Jankullovska dhe funksionarë të tjerë ku ajo pranon si kanë vendosur nga 40-50 persona nëpër shtëpi votues të VMRO-së.

Në bisedë dëgjohet si ato bëjnë plane kjo mos zbulohet nga mediat dhe OSBE. Në bisedë zbulohet plani si VMRO sjell votues nga jashtë nga Pusteci për të votuar për ata. Dëgjohet si Gruevski pranon: Këto të Prespës na mbarojmë punë.

Dëgjohet si Jankullovska me përqeshje dhe nënçmim flet për votuesit e Pustecit si dorë për dore shkojnë të votojnë për VMRO-në.

Në bisedën mes ministrit të transportit Mile Janakievski dhe drejtorit të DAP dëgjohet si ministri ka dërguar urdhër për aksion nga DAP dhe si ka pasur dënime të mëdha. “Ulërima dhe britma kishte, dënuam disa me mijëra denarë. Je i kënaqur?” thotë Goran Trajkovski i DAP.

Dëgjohet urdhër i qartë i ministrit për aksion në lagjen e Turqve në rrugën e Plastikave si dhe për mbyllje të një picerie.

Ndryshe ditë më parë Zaev shpalosi detaje rreth mënyrës antiligjore të harxhimit të parave dhe kredive të shtetit.

 

 

Lideri i LSDM-së Zoran Zaev ka shpalosur edhe sot “bombat”, e shtata me radhë në një konferencë për media.

Kësaj radhe Zaev publikoi incizime me dëshmi se si Gruevski dhe bashkëpunëtorët kanë shfrytëzuar postin për të keqpërdorur procesin zgjedhor, me vjedhjen e zgjedhjeve.

Ne website’in e lsdm’se mund t’i gjeni incizimet tjera

https://www.youtube.com/watch?v=1d8x27fMQ80

Shpërndaje në rrjete sociale