Ngjarjet e ditës së sotme

07:07 | 2 Shtator 2020

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Tahiri viziton komunën e Ferizajt. (Objekti i Komunës, zyra e kryetarit, ora 10.00)

Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve Kosovare dhe Agjencia për Regjistrat Ligjor, Publikë dhe Shërbimet Përkatëse të Sllovenisë nënshkruajnë një memorandum mirëkuptimi. (MTI, ora 11.00)

Zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Tahiri viziton komunën e Vitisë. (Komuna e Vitisë, ora 13.00).

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara