Nga sot mund të dini nëse keni fituar Llotarinë Amerikane

17:09 | 8 Maj 2021

Duke filluar prej sot, ata që kanë aplikuar për llotarinë amerikane do të mund të marrin vesh nëse janë përzgjedhur apo jo.

Ata që janë regjistruar në DV-2022,do të kenë mundësinë të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim dhe të kontrollojnë në formatin on-line “Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve”, në faqen zyrtare të E-DV-së.

Faqja e internetit të E-DV-së : https://dvprogram.state.gov/ mund të kontrollohet duke filluar nga 8 maji 2021, ora 18:00./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara