Në ShSKUK po trajtohen 31 pacientë me post-COVID

11:42 | 9 Dhjetor 2021

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim mjekësor janë 37 pacientë, gjashtë prej tyre janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 31 të tjerë janë post – COVID.

10 pacientë janë me oksigjeno terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është një pacient me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive – 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë – 23 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive – 1 pacient me maskë oksgjeni

Spitali i Gjakovës – 2 pacientë

Spitali i Pejës – 3 pacientë

Spitali i Ferizajt – 3 pacientë/arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale