Ndodhë në Kosovë, bredh me brekë

20:47 | 24 Dhjetor 2017

Banorëve të një rrugice në lagjen një lagje të kryeqytetit nuk ka se si t’iu bie në sy një dru i mbuluar me gjësende të ndryshme. Në këtë rast në vend të stolive mbi të janë varur brekë e lecka të ndryshme.

Ato u varën nga hedhjet e mbeturinave prej ballkonit të një ndërtese në lagjen Tophane të Prishtinës.

Në të ka gjithçka, qese, rroba dhe mbetje të ushqimeve.

Këtë pemë banorët po e konsiderojnë unike.

 

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara