Muharremaj: Po bëjmë të pamundurën përballë kësaj situate, e cila duket se do të jetë e vështirë sonte

20:41 | 21 Mars 2021

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj gjithmonë ka dëshmuar që është i gatshëm për të dalë në teren.

Kështu veproi edhe sot, pas reshjeve të shumta të borës.

Ai tha se rrugët për Javor, Luzhnicë, Greiçevc e disa rrugë të tjera janë vështirë të kalueshme, nga reshjet e fundit të borës.

“Ne do ta bëjmë të pamunduren që të veprojmë përballë kësaj situate, e cila duket se do të jetë e vështirë sonte“, shkroi Muharremaj.

Postimi i plotë:

Për momentin jemi tek Qafa e Duhlës dhe ekipet janë në teren, por më duhet t’ju njoftoj se rrugët për Javor, Luzhnicë, Greiçevc etj janë vështirë te kalueshme, nga reshjet e fundit të borës.

Ne do ta bëjmë të pamunduren që të veprojmë përballë kësaj situate, e cila duket se do të jet e vështirë sonte.

Bali Muharremaj

Për momentin jemi tek Qafa e Duhlës dhe ekipet janë në teren, por më duhet t'ju njoftoj se rrugët për Javor, Luzhnicë,…

Posted by Bali Muharremaj on Sunday, 21 March 2021

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara