MSh: Shfuqizohet vendimi me të cilin është miratuar lista e re e barnave esenciale

16:38 | 23 Mars 2023

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se është shfuqizuar vendimi me të cilin është miratuar lista e re e barnave esenciale.

“Arsyeja e shfuqizimit të këtij vendimi është për disa shkaqe teknike, si dhe për shkak se, nxjerrjes së vendimit do t’i paraprijë edhe një tryezë diskutimi publik nga e cila Ministria e Shëndetësisë synon të marrë rekomandime konkrete nga hisedarët, shoqëria civile, shoqatat e profesionistëve, institucionet publike dhe private”, thuhet në njoftimin e MSh-ës./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme