MMPH e vetmja që zbatoi 100% Marrëveshjen e Stabilizim – Asocimit

15:15 | 17 Maj 2019

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor është e vetmja ministri në Kosovë që ka zbatuar 100 % Marrëveshjen e Stabilizim – Asocimit gjatë periudhës janar-mars 2019.

Kështu bëhet  ditur në raportin mbi zbatimin e PKZMSA, shkruan arbresh.info.

Në të njëjtin raporton thuhet se pas Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor radhitet Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Kjo ministri ka zbatuar 80 apo 8 nga 10 masat.

Me 75% radhitet Ministria e Administratës Publike me a nga 4 masat, ndërsa pas saj Ministria e Punëve të Brendshme me 50% apo a nga 2 masat e me 49% është renditur Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

E ministritë që kanë përformancen më të dobët me 0% janë MAPL, MD, MF, MKRS, MPMS, MTI, MZhE./Arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara