Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkruan disa marrëveshje

15:48 | 25 Janar 2023

Ministria e Zhvillimit Rajonal ka nënshkruar Marrëveshje Mirëkuptimi me disa komuna në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2023.

Ministri Damka ka nënshkruar sot marrëveshjet me Komunës e Podujevës, Gjilanit, Junikut dhe Mitrovicës së Jugut. /arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale