Ministria e Mjedisit investon në kanalizimet në Skënderaj

15:43 | 11 Prill 2017

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferat Shala priti në takim, nënkryetarin e komunës së Skenderajt Fadil Nura, me të cilin nënshkruan Memorandumin për përkrahje nga MMPH-ja për tri projekte me interes për banorët e komunës së Skenderajt, projekte këto të cilat kanë të bëjnë me kanalizime në territorin e kësaj komune.

Rregullimi i kanalizimit fekal në Skenderaj’- vlera 10 mijë euro, kanalizimi Prekaz-Mikushnicë-vlera 500 mijë euro, dhe ndërtimi i kanalizimit në fshatin Runik’-aneks marrëveshje, vlera 200 mijë euro.

Ministri Shala e sugjeroi nënkryetarin Nura se pas nënshkrimit të këtij Memorandumi le të fillohet menjëherë me procedurat e parapara me Ligj për realizimin sa më të suksesshëm të këtyre projekteve kapitale për banorët e kësaj komune.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara