Ministri Veliu falenderoi shtetin e Holandës për mbështetjen që i ka dhënë Ministrisë përmes projekteve për ngritje të kapaciteteve

13:56 | 11 Mars 2020

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, priti në takim njoftues ambasadoren e Mbretërisë së Holandës,  Gerrie Willems.

Fillimisht, ministri Veliu e njoftoi ambasadoren Willems për prioritetet e tij si ministër i MPBAP, duke theksuar luftimin e të gjitha llojeve të krimit, me theks të veçantë luftimin e korrupsionit, krimit të organizuar, terrorizmit dhe veprimtarive të tjera kriminale, të cilat cenojnë sigurinë në Republikën e Kosovës.

Gjithashtu, ministri Veliu bëri të ditur se në vazhdën e ngritjes së kapaciteteve të institucioneve të sigurisë, do ta thellojë më tej bashkëpunimin me partnerët ndërkombëtarë. Ministri Veliu e falenderoi shtetin e Holandës për mbështetjen që i ka dhënë Ministrisë përmes projekteve për ngritje të kapaciteteve.

Ambasadorja Willems, uroi ministrin Veliu për postin e tij të ri dhe u shpreh e gatshme që të përkrahë Kosovën në forcim të institucioneve dhe në anëtarësimin e Kosovës në organizata të rëndësishme ndërkombëtare, në linjë me kriteret relevante ndërkombëtare./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara