Miftaraj: Dasmat të mbahen në platformën ‘Zoom’

19:41 | 5 Prill 2021

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), ka përdorur satirën duke ofruar një alternativë për mënyrën e mbajtjes së dasmave.

Sipas masave të reja të qeverisë për parandalimin e transmetimit të koronavirusit, në organizime të ngjashme sikurse dasmat lejohen të marrin pjesë fizikisht vetëm 10 persona.

Miftaraj ka thënë se dasmat mund të organizohen përmes platformës ‘Zoom’.

“Propozim: Dasmat te organizohen permes platformes Zoom. Nusja, dhenderri, dhe tete anetare te familjes ne salle, dhe mbi 100 musafire te dalldisen permes platformes Zoom”, thuhet në postimin e tij.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara