Më 19 shtator do të mbahet ankandi i tetë i letrave me vlerë për vitin 2023

08:53 | 12 Shtator 2023

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se më 19 shtator 2023 do të mbahet ankandi i tetë për vitin 2023.

Në njoftim thuhet se në këtë ankand, do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në shumën prej 25 milionë euro, përcjell Arbresh.info.

“Investimi në Obligacione është investim i sigurt, i garantuar me Ligjin për Borxhin Shtetëror dhe Garancitë Shtetërore, ku interesi i përcaktuar nga tregu ju garantohet për të gjithë kohëzgjatjen (5 vite) dhe është tërësisht i liruar nga tatimi”, thuhet në njoftim.

Për detaje rreth pjesëmarrjes në ankande për blerjen e letrave me vlerë, MFPT kërkon të kontaktoni ndonjërën nga Bankat Komerciale që operojnë në Republikën e Kosovës./Arbresh.info

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme