Mbyllet përkohësisht segmenti Konjuh – Babush në autostradën “Arbën Xhaferi”

10:35 | 22 Nëntor 2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit informon publikun se nesër të shtunën më (23.11.2019), nga ora 9:00 deri 16:00, ndalohet qarkullimi i të gjitha automjeteve në trafikun rrugor në segmentin Konjuh – Babush të autoudhës “Arbën Xhaferi”.

Kjo ndalesë e komunikacionit bëhet për shkak të vendosjes së konstruksionit metalik në mbikalimin për këmbësor, në këtë aks rrugor.

Gjatë kohës së ndalimit të qarkullimit, të gjitha automjetet do të qarkullojnë përmes rrugës nacionale N2 Prishtinë-Hani i Elezit dhe anasjelltas.

MIT kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion. /arbresh.info/

 

Lajmet më të lexuara