Mbyllet për qarkullim rruga Nacionale N2 (Zona e Rrëshqitjes)

10:10 | 2 Shtator 2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit përmes një komunikate të lëshuar për medie ka njoftuar  publikun se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut  dhe për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës Nacionale N2 (Zona e Rrëshqitjes), sipas datave dhe orareve të mëposhtme:

3 deri më 6 shtator 2019 – mbyllje e përkohshme 08:00 – 17:00/arbresh.info/

Lajmet më të lexuara