Lansohet programi bamirës për fëmijë

07:38 | 13 Korrik 2017

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami do të merr pjesë në ceremoninë e lansimit të programit bamirës  për fëmijë – Fondacioni “MoneyGram Cares” i cili do të aplikohet nga shtatori i këtij viti në Kosovë dhe Maqedoni.

Programi me qëllim të shtytjes dhe rritjes së aftësive lexuese tek fëmijët e klasave të para, do të u dhurojë 48 000 fëmijëve nga 800 shkolla të të dy shteteve, më shumë se 3700 sete librash.

Kjo iniciativë mbështet edhe nga Majlinda Kelmendi, ambasadore e “MoneyGram Care”dhe Qendra për Arsim e Kosovës (KEC) .

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara