Labinot Tahiri ndan 10 mijë euro për shqiptarët e Tuzit dhe Ulqinit

16:21 | 24 Prill 2020

Ish deputeti Labinot Tahiri ka njoftuar se nesër do të ndajnë mjete financiare në vlerë prej 10 mijë euro për shqiptarët e Tuzit dhe të Ulqinit.

“Nesër, do të ndajmë vlerēn 10.000 € për shqiptarët e TUZIT DHE TË ULQINIT tonë ku me dashuri e punë na ka mbajtur nder këto vite. Pra 5000 € për TUZIN dhe 5000€ për ULQININ!”, ka shkruar Tahiri.

Postimi i plotë:

Të dashur vllezër e motra shqiptare , pas ndarjes se mjeteve për Presheven në vlerë 10.000 euro!
Nesër, do të ndajmë vlerēn 10.000 € për shqiptarët e TUZIT DHE TË ULQINIT tonë ku me dashuri e punë na ka mbajtur nder këto vite.

Pra 5000 € për TUZIN dhe 5000€ për ULQININ!

Nuk kam qenë dhe nuk do jem kurrë ai i cili veq merr e nuk jep.
Tani në këtë kohë kur krejt kanë nevoj, unë ju lus që të japin shifrat QEVERITË TONA e mos ti harrojmë shqiptarët në trojet tona.

URIME ???

Me dashuri dhe miresi, Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë

SHËRBËTORË???

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara