Kuvendi shkon në pauzë

13:47 | 19 Tetor 2021

Kuvendi i Kosovës ka shkuar në pauzë deri në orën 15:00.

Gjatë seancës së sotme plenare, u miratuan këto projektligje:

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-020 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështjet civile.

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-023 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 03/L-064 për festat zyrtare në Republikën e Kosovës.

Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-026 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-213 për bashkëpunim juridik ndërkombëtar në çështje penale.

Shqyrtimi i parë i Projekt-kodit nr. 08/L-032 të Procedurës Penale./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara