Google ADS

Kurti në darkë me partnerët qeverisës, flasin për zgjedhjet parlamentare

22:21 | 21 Maj 2024
E.G

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka organizuar një darkë pune me partnerët e koalicionit qeverisës, për të diskutuar çështje të ndryshme duke përfshirë edhe kohën e zgjedhjeve parlamentare.

“Kryeministri Albin Kurti informoi partnerët e koalicionit për procesin e konsultimeve politike me partitë parlamentare, si dhe theksoi rëndësinë e vendimmarrjes së përbashkët për proceset e ardhshme demokratike, përfshirë edhe diskutimin se cila është koha më e përshtatshme për zgjedhjet e ardhshme parlamentare”, thuhet në komunikatën e zyrës së kryeministrisë.

Në këtë takim kanë qenë prezentë kryetarja e grupit parlamentar të LVV-së, Mimoza Kusari-Lila, zëvendëskryeministrja Emilija Rexhepi, ministri i Zhvillimit Rajonal, Fikrim Damka, ministri për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, kryetarin e Grupit Parlamentar multietnik Enis Kervan, nënkryetari i Kuvendit, Bahrim Shabani, deputetët, Fidan Jilta, Fridon Lala, Duda Balje, Samra Ilijaz, Bekim Arifi dhe Erxhan Galushi.

“E rëndësishme ishte gjithashtu mbështetja e partive të komuniteteve joshumicë dhe konfirmimi i angazhimit të Qeverisë dhe Kryeministrit për ngritjen dhe fuqizimin e përfaqësimit të komuniteteve dhe mbështetja e vazhdueshme për ta me projekte konkrete”, thuhet ndër të tjera në komunikatë./Arbresh.info/