Kujtesa mbështetë fushatën humanitare për fëmijët e prekur nga sëmundjet e gjakut

14:28 | 11 Qershor 2018

Kujtesa mbështetë dhe përmbyllë fushatën humanitare “TI JE NJË LULEDIELLI” në Republikën e Kosovës??, dedikuar fëmijëve të cilët janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të Hemato-Onkologjisë të Klinikës së Pediatrisë në “Qendrën Klinike Universitare te Kosovës”.

Kompania lidere Kujtesa ka mbështetur fushatën e Albana Osmanit “Ti je një luledielli,” e cila ka një kauze të veçantë, qe vë në qëllim mbledhjen e fondeve nga aktivitetet e ndryshme nën logon e lulediellit, për qëllim ndihmesën e fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, të cilët janë shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të Hemato-Onkologjise te Klinikes se Pediatrisë në “Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

"TI JE NJË LULEDIELLI"

Kujtesa mbeshtetë dhe përmbyllë fushatën humanitare "TI JE NJË LULEDIELLI?" në Republikën e Kosovës??, dedikuar fëmijëve të cilët jane shtruar dhe trajtohen pranë shërbimit të Hemato-Onkologjisë të Klinikës së Pediatrisë në “Qendrën Klinike Universitare te Kosovës".Duke blerë 739 maica, gjithsej 15 mijë euro u mblodhën si fond që ka bërë të mundur blerjën e pajisjeve të reja në spitalin QKUK.??Kujtesa gjithmonë do të jetë në përkrahje te kauzave që ndihmojnë dhe ofrojnë më të mirën për fëmijët e Kosovës!

Gepostet von Kujtesa am Montag, 11. Juni 2018

Kujtesa sot ka blerë 739 bluza të krijuara për fushatën “TI JE NJË LULEDIELLI” përbërë nga pambuku ekologjik dhe i riciklueshëm, prodhuar sipas modele te standardeve evropiane ISO. Ne këto t-shirts (bluza) është vendosur një LULEDIELLI, simbol gjithëpërfshirës i forcës, shpresës dhe jetës.
Gjithsej 15 mijë euro u mblodhën si fond që ka bërë të mundur blerjen e pajisjeve të reja për në spitalin e repartin e Hemato-Onkologjise ne QKUK. Qëllimi i projektit është të plotësoj nevojën kryesore që është funksionalizimi i aparaturës flow cinometer për diagnostikimin e leucemisë tek fëmijët e moshës 0-18 vjeç.

Sot ne Kosove një numër i konsiderueshëm i fëmijëve janë të sëmurë nga leucemia, dhe diagnostikimi i tyre është i domosdoshëm , që të bëhet sa më i shpejtë dhe i sigurt.Për shkak të mungesës së reagensëve mjekët detyrohen që mostrat e gjakut ti dërgojnë në Austri për diagnostikimin e Leucemisë tek fëmijët.

Albana Osmani, iniciatorja e kësaj fushate, ka falënderuar Kompaninë Kujtesa për mbështetjen më të madhe që kjo fushatë ka pasur deri tash, duke vlerësuar angazhimin e Kujtesës për përmirësimin e kushteve te fëmijëve ne spital pediatrik te QKUK./Artikull i sponsoruar/

Shpërndaje në rrjete sociale