Kolonat në kufi, këto janë pikë-kalimet me pritjet më të gjata

23:25 | 2 Gusht 2018

Pritjet e gjata në kufijtë e Kosovës po vazhdojnë edhe sot.

Pikë kalimet kufitare më të ngarkuar si çdo herë edhe sonte janë në Merdare dhe në Muçibabë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitare në kufirin në Merdare pritja është 2 orë për të dalë nga Kosova. Ndërsa për të hyrë pritja është deri në 40 minuta.

Ndërsa, në Muçibabë pritja është 1 orë e 30 minuta për dal nga Kosova.

Ndërsa për të hyrë në Kosovë nga kufiri në Muçibabë pritja është vetëm 5 deri në 7 minuta.

Pritjet deri në 40 minuta janë edhe te Dheu i Bardhë për të dal nga Kosova.

Ndërsa pikë kalimet tjera kufitare nuk kanë pritje të gjata, aty mund të kalohet maksimalisht deri në 10 minuta.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara