Këto janë pikat e rendit të ditës që do të shqyrtohen nga Qeveria e Kosovës

10:59 | 24 Nëntor 2021

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e 45 të kabinetit qeveritarë.

Në këtë mbledhje që është duke u mbajtur, janë aprovuar disa projektligje.

Një ka projektligjet që u aprovuar nga qeveria është edhe Projektligji për Ratifikimin e Këmbimit të Notave Diplomatike në lidhje më asistencën e ofruar në formë Granti sipas Aktit për ndihmë të jashtme të viti 1961 dhe Aktit për kontroll të shitjeve të armëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Po ashtu në këtë mbledhje janë miratuar edhe Projektligji për Markat Tregtare, Projektligji për Mbrojtjen e Sekreteve Tregtare.

Në këtë mbledhje janë 33 pika për miratim./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara