Google ADS

Jepet pëlqimi për Parkun Industrial në Viti

09:27 | 22 Shkurt 2017

Tani më është certifikuar Zona ekonomike e Vitisë, e cila lidh 5 komunat e rajonit të lindjes dhe shtrihet përgjatë magjistrales Ferizaj-Gjilan në fshatin Budrig.

Nënshkrimi i certifikimit të kësaj zone u bë nga ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami dhe kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, pas procedurave të kërkuara para këtij certifikimi.

Në vendimin e lëshuar për këtë zonë thuhet se Ministria e Tregtisë dhe Industrisë jep pëlqimin e themelimit të Zonës Ekonomike, respektivisht Parkut Industrial në Budrigë komuna e Vitisë, duke u bazuar në faktin se kriteret e parapara me legjislacionin në fuqi, janë plotësuar.

16864693-1362573517122039-6300362948329521460-n

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme