Google ADS

Isni Kilaj nesër del para gjykatës në Hagë

18:06 | 3 Nëntor 2023
K.B

Zyra e Prokurorit të Specializuar (ZPS) ka arrestuar sot pas një urdhri arrestimi të lëshuar nga Prokurorja e Specializuar, ish kryetarin e Malishevës, Isni Kilaj.

ZPS ka njoftuar se paraqitja e parë e Isni Kilajt është caktuar të mbahet të shtunën, 4 nëntor 2023, në orën 10:00 në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë.

“Paraqitja e parë e Isni Kilajt është caktuar të mbahet të shtunën, 4 nëntor 2023, në orën 10:00 në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK) në Hagë. Paraqitja e parë do të jetë seancë publike, gjatë të cilës Gjykatësi i Vetëm siguron që Isni Kilaj është informuar për arsyet e arrestimit të tij dhe se po respektohen të drejtat e tij sipas Ligjit dhe Rregullores, ndër të cilat e drejta për përfaqësim juridik. Brenda 48 orësh pas paraqitjes së parë, Gjykatësi do të vendosë në lidhje me mbajtjen e mëtejshme në paraburgim ose lirimin e Isni Kilajt”, bën të ditur njoftimi nga ZPS-ja.

Isni Kilaj u arrestua dje në Kosovë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, në bazë të urdhrit për arrestim të lëshuar nga Zyra e Prokurorit të Specializuar./Arbresh.info/

LEXO EDHE:

E konfirmon Zyra e Prokurorit të Specializuar: Isni Kilaj u arrestua dhe u transferua në Hagë

Shpërndaje në rrjete sociale