Google ADS

I mbështjellur me flamur kombëtar dhe me rite fetare, varroset kosovari i vdekur në burgun serb

11:19 | 17 Dhjetor 2022

Dje në Haugesund të Norvegjisë iu dha lamtumira Artanit i cili vdiq para disa ditëve, derisa po vuante dënimin në burgun e Sremska Mitrovica, në Serbi.

Familjarët po dyshojnë, se Artanin e vranë në burgun e Stremska Mitrovica, sepse ai mbante tatuazhe me motive kombëtare.

Artan Zymberaj nga Peja, u dënua me 3 vjet burg, në Serbi. Artani vdiq para disa ditëve, derisa po vuante dënimin në burgun e Stremska Mitrovica, në Serbi.

Dyshimet kryesore të familjes Zymberi janë se ai u mbyt në burg sepse mbante në gjoks tatuazh Adem Jasharin, e në kraharor Skënderbeun.

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme