Hyrja në fuqi e marrëveshjes SHBA – Kosovë për investime amerikane, Hoti thërret bizneset

10:24 | 7 Shkurt 2021 | Albina Haliti

Nënshkrimi i marrëveshjes së 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë solli në vend investime të mëdha nga ShBA-të.

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se marrëveshje për investime e nënshkruar më 31 dhjetor 2020, ka hyrë në fuqi, raporton Arbresh.info.

Për këtë edhe të hënën ka ftuar bizneset kosovare për t’i informuar për mundësitë që ofron kjo marrëveshje për financimin e investimeve, sigurime të rrezikut dhe grante për ndihmë teknike.

Kosova është i vetmi vend në Ballkan që ka nënshkruar këtë marrëveshje me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ky është shkrimi i plotë:

Rikujtim: Marrëveshja e Nxitjes së Investimeve – , e nënshkruar më 31.12.2020, ka hyrë në fuqi.

Faleminderit që po na dëshmon miqësinë speciale me .

Fakte, fakte: është e vetmja në Ballkan që nënshkruan këtë marrëveshje me .

Të hënën kam ftuar bizneset për t’i informuar për mundësitë që ofron kjo marrëveshje për financimin e investimeve, sigurime të rrezikut, grante për ndihmë teknike etj.

Zoti e bekoftë .

Zoti e bekoftë .

Lajmet më të lexuara