Afërdita Bytyci dorëzon postin e Kryetarit të Gjykatës Themelore të Prishtinës

10:23 | 31 Dhjetor 2020

Është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së Kryetarit të Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Në ambientet e Gjykatës Themelore të Prishtinës sot është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së kryetarit të gjykatës, shkruan arbresh.info.

“Detyrën e dorëzoi kryetarja aktuale Afërdita Bytyçi, e cila e përfundoi mandatin e saj dhe nga tani aktivitetin do ta ushtrojë si gjyqtare në departamentin Special të Gjykatës së Apelit”, thuhet në njoftim.

Me vendim të Këshillit Gjyqësorë të Kosovës, detyrën e pranoi Arben Hoti, gjyqtar në departamentin Special të Gjykatës Themelore të Prishtinës, i cili këtë detyrë do ta ushtrojë deri në zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore të Prishtinës./arbresh.info/