36 pacientë COVID-19 pozitivë po marrin trajtim në të gjithë vendin

10:07 | 14 Janar 2022

Në klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-COVID-19.

Sipas njoftimit, me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë./arbresh.info/

Lajmet më të lexuara