Google ADS

Përfaqësuesit e KPK dhe KGJK injorojnë mbledhjen e grupit të ngushtë ndërministror për raportim pas vrasjes së gruas shtatzënë në QKUK

10:23 | 1 Dhjetor 2022

Ka filluar mbledhja e grupit të ngushtë ndërministror pas vrasjes së gruas shtatzënë në Klinikën e Gjinekologjisë në Prishtinë, me qëllim të raportimit për së afërmi me secilin veprim institucional.

Në këtë mbledhje ishte edhe ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, raporton arbresh.info.

Pas takimit ministrja Haxhiu, tha se u diskutua për dështimin e hallkës zingjirore, dhe po verifikohet se kush dështoi.

Ajo ka thënë se pas verifikimit do të ketë dorëheqje dhe shkarkime.

Në këtë takim nuk ishin të pranishëm asnjë përfaqësues nga KPK dhe KGJK, për të cilën ministrja tha se nuk ka koment për mos ardhjen e tyre./arbresh.info/