18 vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, është i sëmurë me kancer

21:53 | 13 Tetor 2021

Arlind Gashi nga Prishtina, vuan nga sëmundja e rëndë e kancerit dhe ka nevojë për ju për t’u shëruar.

Për 18 vjeçarin nevojiten 48 mijë euro për shërimin e tij dhe familjarët kërkojnë ndihmë urgjente për sigurimin e kësaj shume.

Familjarët e tij kërkojnë ndihmën e atyre që kanë mundësi ta ndihmojnë

Më poshtë keni të dhënat ku dhe si mund të ndihmoni.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara