​Mungesa e letërnjoftimeve Sveçla: Në fund të vitit do të kemi furnizime të reja

13:04 | 25 Nëntor 2021

Ministri i Punëve të Brendshme (MPB), Xhelal Sveçla në seancën e sotme plenare ka bërë të ditur se në fund të këtij viti do të kenë furnizime të reja për letërnjoftim.

Ai tha se nuk parasheh ndonjë problem lidhur me pajisjen e qytetarëve me letërnjoftim.

“Aktualisht në ARC ka rreth 70 mijë e 80 aplikime për aplikime, ndërsa në stok gjenden 57 mijë[…]Në baza ditore ARC personalizon 3 mijë letërnjoftime dhe ne parashikojmë që deri në fund të këtij viti të normalizojmë pajisjen e qytetarëve me letërnjoftime. Në fund të këtij viti ne do të kemi edhe furnizime të reja dhe nuk parashohim asnjë problem lidhur me pajisjen me letërnjoftime për qytetarët tanë”,  u shpreh  Sveçla.

Lajmet më të lexuara