Google ADS

Shikoni trenin superluksoz në Japoni

22:39 | 21 Mars 2017
Trina Galanxhi

Kur projektuesit e Ferrarit vendosin të krijojnë një tren, ky është edhe rezultati mahnitës.

I quajtur treni Shiki-Shima në Japoni ai nuk ofron vetëm shpejtësi, por edhe luksin për të realizuar një udhëtim treditor në lindje të Japonisë në luks të pashembullt.

Ky tren ka 10 lokomotiva, në të cilat janë të ndërtuar 17 suita për më tepër se  34 të ftuar dhe një restorant.

Gjithashtu ka edhe hapësira ku pasagjerët mund vëzhgojnë pamjen ndërsa janë duke udhëtuar.

1490127982_1 1490128058_2 1490128070_3 1490128074_4 1490128079_5 1490128084_6 1490128089_7 1490128094_8 1490128099_9

Shpërndaje në rrjete sociale