Google ADS

Prekëse: Çifti i blen një të panjohuri makinë, ja reagimi i tij? (Video)

13:37 | 11 Dhjetor 2015
Arbresh.info

Ky është momenti emocionues kur një çift i dorëzon çelësat e një makine një personi të huaj, pasi e kishin marrë me makinë para disa javësh.

Amerikanët Sean Merrill dhe e shoqja, Darilyn po ktheheshin në shtëpi kur vunë re Robert Ford duke ecur.

Ford punon si kujdestar në një shkollë.

“Dukej i lodhur nga një ditë punë, me një kuti ushqimi në dorë dhe kokën e varur”, thotë Merrill.

“Ndalova dhe e pyeta nëse kishte nevojë ta çonim diku”.

Gjatë udhëtimit, ai u tregoi se atë ditë nuk e kishte kapur dot autobusin.

Çdo ditë, ai udhëtonte dy orë e gjysmë me transport publik për të shkuar në punë.

Merrill, që është mekanik, gjeti një makinë dhe e rregulloi.

Më pas ia dhuruan Ford, që mbeti i përlotur.

https://www.youtube.com/watch?v=L3PjqRs8bjM

Shpërndaje në rrjete sociale