Google ADS

Çfarë nuk duhet të vishni absolutisht në një dasmë?

23:18 | 8 Qershor 2024
R J

Çfarë duhet të shmangë çdo i ftuar në dasmë?

Çdo gjë e bardhë

Kjo duhet të jetë e vetëkuptueshme, por nuk është kurrë në rregull të vishni të bardha në një dasmë. Këtu përfshihen edhe rrobat në nuanca më të lehta që mund të duken si rroba të bardha dhe me printime.

– Ne mendojmë se është e rëndësishme të shmangim ngjyrat e buta në përgjithësi, të tilla si e verdha e zbehtë ose blu, sepse ato mund të duken si të bardha në situata me dritë të ulët – thotë Sidney Waters Dunbar, drejtoreshë e stilit në Waters.

Dukja që përputhet me dasmën

Si mysafir, ju nuk dëshironi të dalloheni me të ftuarit e dasmës, prandaj përpiquni të merrni informacion paraprakisht se çfarë nuancash dhe ngjyrash do të veshin nusja dhe dhëndri. Nga atje, zgjidhni rroba që janë krejtësisht të kundërta me tonet e tyre.

Rrobat që zbulojnë shumë

Çdo gjë shumë e rastësishme. Edhe nëse festimi është i rastësishëm dhe i relaksuar, të ftuarit duhet të jenë gjithmonë në anën formale. /Telegrafi/

Shpërndaje në rrjete sociale