Filmat që s’duhen lënë pa u parë!

21:54 | 30 Maj 2017

Francis Ford Coppola, Stanley Kubrick, Martin Scorsese, etj kanë krijuar filmat më të mirë që tash janë shndërruar në klasikë dhe që nuk duhen lëna pa u parë, shkruan arbresh.info.

 1. Apocalypse Now
 2. Bram Stoker’s Dracula
 3. The Godfather Part I, II, III
 4. Scent of a woman
 5. The taxi driver
 6. Fight club
 7. Insomnia
 8. American psycho
 9. The Machinist
 10. Eyes Wide Shut
 11. The Shining
 12. Lolita 1962
 13. Strangelove
 14. Full Metal Jacket
 15. Spartacus (film)
 16. Perfume the story of a murderer
 17. Scarface
 18. The Devil’s Advocate

Të gjithë këta janë filma të jashtëzakonshëm që kanë krijuar ato që tash përdoren të klisheizuara në filmat e rinj./Arbresh.info/