Turistja-presidentit: Po ti kush je?

00:19 | 14 Qershor 2017

Një turiste braziliane bën foto me një burrë por nuk e di se kush është ai. Vajza ndodhet në Bullgari dhe ka bërë menjëherë foto me të, pa e ditur se personi në krah ishte presidenti bullgar, Rumen Radev.

“Kush jeni? Pse jeni kaq i rëndësishëm?”, e pyet turistja personin. Ai i përgjigjet: “Jo, nuk jam kaq i rëndësishëm”. Në fund ai e pranon: “Jam presidenti”. Ai me të cilën vajza braziliane sapo kishte bërë foto ishte pikërisht presidenti bullgar.

Turistja: Unë nuk e di kush je, por …
Presidenti : Nga jeni?
Turistja: Nga Brazili
Presidenti: Brazil?! Çfarë po bën këtu?
Turistja: Pse të mos jem këtu?
Presidenti: Ti e di se çfarë ndodh këtu së shpejti?
Turistja: Epo … diçka e madhe. Kush jeni ju? Pse jeni i rëndësishëm?
Presidenti: Kush është i rëndësishëm?
Turistja: Ti!
Presidenti: Po. Unë nuk jam aq i rëndësishëm. Ashtu si çdo bullgar tjetër këtu.
Turistja: Nuk e besoj. Ju jeni i rëndësishëm! Kush jeni ju?
Presidenti: Unë jam president.
Turistja: Jooooo e pamundur!

Shpërndaje në rrjete sociale