The Simpsons e kishin parashikuar satelitin “Albania”

01:18 | 26 Tetor 2021

Filmi i njohur i animuar “The Simpsons” është i njohur për parashikimin e ngjarjeve të mëdha që do të ndodhnin në botë.

Ky film amerikan e kishte parashikuar edhe satelitin “Albania”, të cilën e ka paralajmëruar kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.

Rama pati thënë se Shqipëria do të bëhet shumë shpejt me dy satelitë në hapësirë, “Albania 1” dhe “Albania 2”.

Në episodën “Adil The Albanian Exchange Student”, paraqitet një student shqiptar me emrin Adil Hoxha, i cili ndërrohet me Bartin, djalin e familjes Simpson.

Studenti shqiptar rezulton të jetë agjent sekret i regjimit komunist shqiptar.

Në një moment, ai komunikon me Shqipërinë, përmes një sateliti me shqiponjën dykrenare.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara