Ofendimet më të bukura dhe më të mençura

20:16 | 11 Qershor 2017

Edhe ofendimet janë më të thella e më të qesharake kur bëhen një njerëzit e mençur, shkruan arbresh.info.

  1. “Unë s’e harroj asnjë fytyrë, por në rastin tënd do bëjë një përjashtim” – Groucho Marx.
  2. “Disa sjellin lumturi kudo që shkojnë, të tjerët le të shkojnë kudo” – Oscar Wilde.
  3. “Nëse truri yt do të ishte dinamit, nuk do të kishte mjaftueshëm as ta hiqte kapelën prej kokës” – Kurt Vonnegut Jr.
  4. “Zoti ishte i mërzitur nga ti” – Victor Hygo drejtuar Napoleonit.
  5. “Amerikanët gjithmonë provojnë të bëjnë gjënë e drejt, pasi kanë provuar çdo opsion tjetër ” – Winston Churchill.
  6. “Çfarë mendon për civilizimin perëndimor. Do të ishte një ide e mirë” – Gandhi.
  7. “Mund ta drejtosh dikë drejt kongresit, por s’mund ta bësh të mendojë” – Milton Berle.
  8. “nëse nuk je një shembull i mirë, atëherë do të jesh një paralajmërim i mirë” – Krarina e Madhe
  9. “I shkreti Faulkner. Mendon se emocionet e mëdha lindin nga fjalët e mëdha” Ernest Hemingway.

/Arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara