Google ADS

Foshnja 7 javëshe që flet! – (VIDEO)

15:41 | 11 Mars 2015
Arbresh.info

Këshilla më e shpeshtë që prindërit e rinj e dëgjojnë është se “Mos u brengosi nëse foshnja juaj nuk fillon të flas deri pas 18 muajve.

26871BEB00000578-2989381-In_an_adorable_video_filmed_by_his_mother_Toni_Cillian_McCann_th-m-1_1426064711134

Por, për Toni dhe Paul McCann nga Ireland, ishte e çuditëshme kur dëgjuan djalin e tyre të thotë fjalën e tij të parë vetëm pas shtatë javëve.

Foshnja është filmuar nga nëna 36 vjeçare, e cila tha se e dinte se ai kishte provuar të komunikojë edhe më parë me të.
2686FDB000000578-2989381-Cillian_has_three_older_sisters_Toni_revealed_that_he_little_gir-a-4_1426066006296

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme