Çmenduri! Ja ku i fshehin nxënësit kopjet e provimeve (FOTO)

15:30 | 29 Prill 2017

Kjo fotogaleri sjell mënyra të ndryshme se si studentët kanë kopjuar në provime. Madje iu vijnë në ndihmë edhe mësuese që të parandalojnë kopjet.

Siç shihet edhe nga pamjet, kopjet janë të shumëllojta, nga ndihmesa që i kërkon shokut të bankës deri te komunikimi me telefon me dikë jashtë sallës së provimit që të tregon përgjigjet e pyetjeve.

Por midis meshkujve dhe femrave, duket se këto të fundit kanë më tepër vende apo mundësi, ku mund të fshehin kopjet.

6-75

7-588-39

9-36-1

10-35

12-33

14-16

33-10

16-9

5-122

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara