24 fakte qesharake për numrin 24

18:43 | 23 Tetor 2017

Ky është një nga numrat simbolik dhe përdoret aq shpesh sa duket si kojcidencë.

  1. Një njeriu i duhen 12 sekonda për të numëruar deri në 24.
  2. Ka 24 elemente të pastra në trupin e njeriut.
  3. Një njeri që rri zgjuar për 24 orë duket sikur është i dehur.
  4. Numri 24 përdoret 24 herë në Bibël.
  5. 24 karatë do të thotë 100% ari i pastër.
  6. Nuk ekzistojnë 24 fakte për numrin 24.

/arbresh.info/

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara