15 ishuj me forma natyrale që do t’ju lënë pa mend

10:47 | 15 Mars 2018

Mos jeni person që pëlqeni të krijoni figura imagjinare nga formacionet e reve, hijeve apo dhe ushqimit?

Atëherë, ndoshta do t’ju pëlqente të bënit një gjë të tillë edhe me format e ndryshme të ishujve nëpër botë.

T’ju ndihmojmë pak. Tashmë janë realizuar një mori fotografish nga ajri të ishujve të ndryshëm nëpër botë, që varësisht prej pozitës nga i shikoni – duken sikur objekte apo dhe gjallesa, si psh. ishulli me formë të zemrës, pastaj helikopterit, krokodilit, breshkës, etj.

Në vijim ju sjellim galerinë e plotë, bashkë me zotimin se, fotografitë nuk janë të manipuluara në “Photoshop”. /Ngjyra.com/

1. Ishulli helikopter, Filipine

2. Ishulli breshkë, Taivan

3. Ishulli zemër, Fixhi

4. Ishulli krokodil, Filipine

5. Ishulli Kali i detit, Ekuador

6. Ishujt e buzëqeshur, Malajzi

7. Ishulli Hënë, Havai, SHBA

8. Ishulli penis, Fixhi

9. Ishulli bumerang, Malajzi/Filipine/Vietnam

11. Ishulli delfin, Itali

12. Ishulli picë, Portugali

13. Ishulli syri, Maldive

14. Ishulli mushkëri – Floridë, SHBA

15. Ishulli karotë, Maldive

 

Shpërndaje në rrjete sociale

Të ngjashme