Nesër ndërprerje e planifikuar e rrymës në këto fshatra të Klinës

11:11 | 1 Mars 2018

Nesër, më 2 mars 2018, disa fshatra të Komunës së Klinës do të mbesin pa energji elektrike për shkak të punimeve që do të kryejnë ekipet e KEDS-it.

Për me tepër informohuni në njoftimin e plotë të KEDS-it

Më 02.03.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi :52000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc,Gjurgjevik i Vogel, Kerrnic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudica .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

Më 02.03.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (Kodi : 52056004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Poterq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakë dhe Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

Më 02.03.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina 3 (Kodi : 52056001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Simoni, Sheshi “ Nëna Terezë” ,Sheshi “Faruk Elezi” dhe Rruga “Abedin Rexha”.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

Më 02.03.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (Kodi : 52000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, Shkolla, “ Benita Kompani”, “Gllareva1”, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 Shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, “Mirusha Transport”, Lagjja Buzhala.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara