ATK-KISA arrijnë memorandum mirëkuptimi për siguri të internetit

12:27 | 10 Nëntor 2017

Administrata Tatimore e Kosovës dhe Agjencia shtetërore e Koresë së Jugut për Siguri të Internetit ( KISA), kanë nënshkruar sot një memorandum mirëkuptimi, me qëllim të bashkëpunimit ndërmjet palëve në fushën e sigurisë kibernetike.

Objektivi i përgjithshëm i këtij memorandumi përfshinë lehtësimin e bashkëpunimit ndërmjet palëve për promovimin e  projekteve që nxisin bashkëpunimin në fushat e ndërlidhura me sigurinë kibernetike.

Të dy palët do të bashkëpunojnë në ofrimin dhe shkëmbimin e përvojave, në fushat e sigurisë kibernetike me qëllim të përfitimit të dyanshëm.

KISA është edhe njëra nga shumë institucionet ndërkombëtare, më të cilat ATK në vazhdimësi thellon bashkëpunimet.

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara