GAP prezanton efektet e ligjit për faljen e borxheve

07:00 | 28 Shkurt 2018

Instituti GAP organizon tryezën e rrumbullakët ku do të prezantojë analizën “Efektet e ligjit për faljen e borxheve” .

Instituti GAP ka analizuar efektet e Ligjit për faljen e borxheve, i cili ka hyrë në fuqi me 3 shator 2015 dhe ka përfunduar në shtator 2017.

Në këtë analizë janë adresuar çështjet si sa pati sukses ligji për faljen e borxheve, a përfituan më shumë nga Ligji për faljen e borxheve qytetarët më të hyra më të larta apo ata nën asistencë sociale?

A është falja e borxheve vendim i drejtë sipas qytetarëve? A ka qenë falja e borxheve një proces transparent? A po rritet borxhi i qytetarëve ndaj institucioneve publike?

Shpërndaje në rrjete sociale

Lajmet më të lexuara