ShSKUK: 197 pacientë po trajtohen nga COVID-19

09:31 | 9 Shkurt 2022

Në klinikat COVID-19 të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 197 pacientë.

135 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 13 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 66 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 20 pacientë

Spitali i Prizrenit, 18 pacientë

Spitali i Gjilanit, 19 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjakovës, 21 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 10 pacientë

Spitali i Ferizajt, 9 pacientë./arbresh.info/

Shpërndaje në rrjete sociale