Shqiptohen 221 gjoba për mos respektim të masave anti-COVID-19

12:38 | 2 Janar 2021

Policia e Kosovës në vazhdimësi është duke iu shqiptuar gjoba qytetarëve, të cilët nuk po respektojnë masat e marra nga institucionet shëndetësore e shtetërore për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 221 gjoba për mosrespektim të masave anti-COVID-19.

Ndryshe, Ligji për Pandeminë ka 29 nene, ndërsa rregullon çështjen e parandalimit, menaxhimit dhe kontrollit të pandemisë COVID-19.

Në nenin 24 pika 5 të këtij Ligji, të gjithë ata të cilët nuk mbajnë maskë do të dënohen me 35 euro.

Lajmet më të lexuara